Keskustori.fi

Ehdota vuoden 2012 kulttuuritekoa

Ehdotuksia voi jättää 25. marraskuuta asti.

Tampereen kaupunki myöntää vuosittain Tampereen kulttuuriteko -palkinnon. Palkinnon avulla halutaan kiittää tahoa, joka on rikastuttanut ja monipuolistanut tamperelaista kulttuurielämää olemassaolollaan tai toiminnallaan.

Kulttuuriteko voi olla esimerkiksi tuote, palvelu, taideteos, tapahtuma, esitys, organisaatio, yhdistys, henkilö tai jotain ihan muuta. Jokainen hyvin perusteltu ehdotus huomioidaan, mutta ehdottajien määrä ei ratkaise palkinnosta päätettäessä.

Kuka tahansa voi perustellusti ehdottaa mielestään palkitsemisen arvoista kulttuuritekoa 25. marraskuuta mennessä joko internetissä Tampereen kaupungin valmistelufoorumi Valmassa (Siirry Valmaan) tai toimittamalla kirjallisen ehdotuksen Tampereen kaupungin virastotalon aulan virastomestareille (Aleksis Kiven katu 14 – 16 C).

Tampereen kulttuuriteko -palkinto myönnetään Sivistys- ja elämänlaatupalvelujen lautakunnan kokouksessa 13. joulukuuta. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden ehdottajien kesken arvotaan Pyynikin uimahallin uudelleen avautumisen kunniaksi 10 kerran sarjakortti Tampereen uimahalleihin (arvo 55 euroa).

Vuosina 2007–2011 palkintoja on myönnetty seuraaville:

– Päivä Tampereella 1918 -produktion työryhmä: Vihan päivät 1918 -draama
– Tuliteatteri Flamma: Narrien uni -esitys
– Ohjaaja Marika Vapaavuori: Euroopan Nuorten Olympiafestivaalin avajais- ja päätösohjelma
– Maailmantango-festivaali 
– Teatteri Siperia ja toimittaja Matti Wacklin 
– Kehitysvammaisteatteri La Strada.

Jaa

Viimeksi päivitetty 07.11.2012 20:30