Keskustori.fi

Ronja Alatalo sai Annien roolin

Broadway-musikaalin pääroolia haki yli 350 tyttöä.

Ensi syksynä Tampereella nähtävän Broadway-musikaalin Annien nimiroolin esittäjäksi on valittu Ronja Alatalo (yllä edessä). Tomeraksi orpotytöksi haki yli 350 hakijaa.

Musikaalissa laulaa Ronjan lisäksi myös 21 tyttöä, jotka ovat iältään 7–14-vuotiaita.

Ronja Alatalon (s. 1999) unelma-ammatti on laulava näyttelijä, ja hänen toiveissaan on joskus myös ohjata näytelmiä ja musikaaleja. Suurin osa vapaa-ajasta kuluu tällä hetkellä tanssitunneilla, joita onkin viisi kertaa viikossa. Viime kesänä hänet valittiin Suomen Kansallisoopperan balettioppilaitoksen erityiskoulutukseen.

Nyt 6. luokkaa käyvä Ronja toivoo pääsevänsä musiikkipainotteiselle yläasteelle. Pianoa Ronja on soittanut 5-vuotiaasta lähtien ja baletin hän aloitti 3-vuotiaana. Hän pääsi 7-vuotiaana pieneen rooliin Kaisa Rastimon Myrsky-elokuvaan.

Musikaalin muissa rooleissa esiintyvät muun muassa Satu Silvo ja Jukka Leisti. Teoksen ohjaa Panu Raipia ja vastaava kapellimestari on Eeva Kontu.

Annie-musikaalin toteuttavat yhteisvoimin Tampere-talo ja Tampereen Komediateatteri, joiden ensimmäinen yhteisproduktio oli The Sound of Music vuonna 2010. Annien koskettava mutta myös koominen tarina saa ensi-iltansa Tampere-talossa 13. syyskuuta 2012.

Annie.fi -sivusto 

Jaa

Viimeksi päivitetty 25.05.2012 13:49