Keskustori.fi

Koskikeskuksen uudistus on valmis

Uudistuneen kauppakeskuksen valmistujaisia vietetään torstaista sunnuntaihin 15.–18. marraskuuta.

Citycon Oyj:n keväällä 2011 aloittama Tampereen Koskikeskuksen mittava uudistushanke on valmis. Kauppakeskus uudistui täysin sekä ulkoa että sisältä. Hankkeen investointi oli lähes 40 miljoonaa euroa.

Uudistushanke toteutettiin vaiheittain. Iso ja näkyvä osa uudistusta ovat julkisivujen ja sisäänkäyntien muutostyöt. Julkisivujen ilmettä yhtenäistettiin ja kevennettiin, uudistuneet sisäänkäynnit puolestaan ovat muutostöiden jälkeen entistä avarammat ja modernit. Koskikeskuksen toinen pääsisäänkäynti muutti uudistuksen myötä nimensä Ahtojääntorista Sorinportiksi.

Myös Koskikeskuksen kulkuyhteyksiä parannettiin ja liikkumista kauppakeskuksen sisällä helpotettiin oikaisemalla kulkureittejä. Sisällä muotonsa kulmikkaasta pyöreäksi muuttanut keskusaukio toimii jatkossa entistä vahvemmin paitsi erilaisten tapahtumien näyttämönä myös kaupunkilaisten kohtaamispaikkana.

Kauppakeskuksen vuokrattava liikepinta-ala on uudistuksen jälkeen noin 28 600 m2. Kävijämäärä vuonna 2011 oli 5,8 miljoonaa ja myynti 116,5 miljoonaa euroa.

Koskikeskuksen myymäläpinta-ala kasvoi muutostöiden myötä noin 1 500 neliömetriä, ja liikkeiden määrä lisääntyi reilulla kymmenellä. Nyt Koskikeskuksesta löytyy yhteensä runsaat 90 erilaista liikettä.

Uudistuneen Koskikeskuksen valmistujaisia vietetään torstaista sunnuntaihin 15.–18. marraskuuta.

Jaa

Viimeksi päivitetty 15.11.2012 10:26