Keskustori.fi

Ravintolapäivä tulee jälleen lauantaina 17. marraskuuta

Kuka tahansa voi perustaa ravintolan yhden päivän ajaksi Ravintolapäivänä. Katso, Tampereen pop up -ravintolat 17.11.

Kuva: Venäläinen ravintola ‘Puškinin katseen alla’. Höyryävä lautanen bors-keittoa. Tampere Ravintolapäivä. 4.2.2012. Kuvaaja: Henri Ilanen. 

Ravintolapäivä on alkanut Helsingistä toukokuussa 2011. Se järjestetään neljä kertaa vuodessa.

Silloin saa laittaa mielikuvituksensa täysillä peliin. Ravintolapäivän Facebook-sivuilla kerrotaankin, että mitä kekseliäämpi ravintolakonsepti, sitä hauskempi Ravintolapäivä. Toki hyvä ruoka ja juoma mukavassa ympäristössä riittävät.

Kuka tahansa voi perustaa päivän ajaksi kahvilan, ravintolan, kioskin, katukeittiön tai muun ruokapaikan  kotiinsa, puistoon, toimistoon, sisäpihalle tai vaikkapa kadunkulmaan.

Katso Tampereen pop up -ravintolat Ravintolapäivänä

Jaa

Viimeksi päivitetty 16.11.2012 11:52