Keskustori.fi

Annikin joulumarkkinat tulee taas kahden vuoden tauon jälkeen

Remontti on ohi, ja Annikin puukorttelin vanhan ajan joulutunnelmaa on luvassa lauantaina 15. joulukuuta.

Annikin puutalokortteli remontin jälkeen. Kuvaaja: Simo Ollila.

Joulumarkkinoille tarjoaa tunnelmalliset puitteet yli satavuotiaan juuri peruskorjatun Annikin puutalokorttelin sisäpiha Tampereen Tammelassa. Remontista johtuen joulumarkkinat ovat olleet tauolla ja tekevät nyt paluun kahden vuoden tauon jälkeen.

– Joulumarkkinat järjestetään nyt kahdeksatta kertaa, joten tapahtuman yhteydessä voi jo hyvällä syyllä puhua tamperelaisesta jouluperinteestä. Myyjiä joulumarkkinoille on tulossa enemmän kuin koskaan aikaisemmin, kertoo tapahtuman koordinaattori ja korttelin asukas Tiitu Takalo.

Annikin joulumarkkinoiden tavoitteena on tarjota eettisiä lahjavaihtoehtoja: omin käsin tehtyjä, kierrätettyjä, hyviä aatteita tukevia tai reilun taustan omaavia.

Luvassa on myös korttelin asukkaiden organisoima kahvila, jossa on tarjolla mm. joulupuuroa, glögiä, kahvia sekä itsetehtyjä suolaisia ja makeita herkkuja. Esiintymislavalla jouluista ohjelmaa tarjoaa muun muassa pispalalainen naiskuoro Tellus sekä Annikin lasten tonttutanssiesitys. Joulumusiikin open stage on avoinna halukkaille musisoijille. Luvassa on myös Annikin joulurauhan julistus.

Talkoilla järjestettävä tapahtuma on voittoa tavoittelematon, pöytävuokrista kertyvät tulot lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle.

Joulumarkkinat 15. joulukuuta kello 12–16 Annikin puukorttelin sisäpihalla (Annikinkuja 2).  

Jaa

Viimeksi päivitetty 11.12.2012 17:54