Keskustori.fi

Komediateatterin syksyssä komediaa ja musiikkia

Jukka-Pekka Palo, Mika Nuojua ja Ulla Tapaninen syksyn esiintyjiä.

1. kuva Petri Heinonen, 2. kuva Jarkko Säkkinen

Tuija Vuolle jäi eläkkeelle Tampereen Teatterista vuonna 2010 ja on sen jälkeen ehtinyt esiintyä jo kolmessa Tampereen Komediateatterin näytelmässä. Uusi ensi-ilta on edessä syksyllä 10. lokakuuta, kun Komediateatterin näyttämöllä esitetään ranskalainen komedia Teetä vaikka väkisin.

– Näytelmässä on paljon hulvattomia tilanteita ja hullankurisia kohtaloita, kertoo Tuija Vuolle (toinen vas.).

Teksti on saanut aikaan naurua jo kotona.

– Se on hyvä merkki, kun kotona tekstiä lukiessa nauraa. Siitä tietää, että siinä on ainesta.

Teetä vaikka väkisin voitti 2011 Moliere-palkinnon Ranskan parhaana uutuuskomediana. Rooleissa nähdään Vuolteen lisäksi muun muassa Emilia Pokkinen, Jere Riihinen ja Jukka Leisti ja Hannu Kivinen.

Komediateatterilla Lapintiellä syksyn ensimmäisenä ensi-iltana nähdään 17. syyskuuta Jukka-Pekka Palon tähdittämä Laulujen Palo. Jukka-Pekka Palo tarjoaa musiikillisia hetkiä isänsä Tauno Palon elämästä; klassikoiksi muodostuneet laulut upeina, tuoreina sovituksina.

Mika Nuojua ja Ulla Tapaninen (yllä) näyttelevät palkitussa mustassa komediassa Täti ja minä. Sen ensi-ilta on 3. marraskuuta. Tarina kertoo tädistä ja sisarenpojasta, jotka tapaavat vuosien jälkeen.

Komediateatterin syyskauden avaa 13. syyskuuta Tampere-talossa esitettävä Panu Raipian ohjaama Broadway-musikaali Annie. Musikaalin nimiosassa nähdään nuori ja lahjakas Ronja Alatalo.

Lapsia unohtamatta lokakuussa tulee ensi-iltaan kaksi lastennäytelmää. Aarresaari on Panu Raipian Robert Louis Stevensonin kirjasta dramatisoima tarina. Se on täynnä naurua, laulua, vauhtia, tanssia ja taisteluja. Esityksen tuottaa Suomen Teatteriopisto. Aarresaari saa ensi-iltansa 24. lokakuuta.

Lumoava satunäytelmä Lumikki aloittaa esityksensä 30. lokakuuta. Lumikkia näyttelee Emilia Pokkinen. Esityksen on ohjannut Antti Majanlahti.

Syksyllä vanhasta ohjelmistosta jatkavat Luolanainen ja Jukka Puotila Show. Lisäksi tammikuussa ensi-iltansa saanut menestyskomedia Viisi naista kappelissa saa lisäesityksiä syksyllä. Myös perinteiset Stand up -illat saavat jatkoa. Koomikoiden nimet julkaistaan myöhemmin.

Tampereen Komediateatteri 

Jaa

Viimeksi päivitetty 25.05.2012 15:14