Keskustori.fi

Keskustori.fi pelittää nyt puhelimissa entistä paremmin

 

Vain reilu puoli vuotta on ehtinyt kulua sivustomme edellisestä kasvojenkohotuksesta, jolloin keskityimme sisällön ja ulkoasun kehittämiseen. Nyt teimme teknisen päivityksen: Keskustori.fi siirtyi responsiiviseen aikaan, mikä tarkoittaa sitä, että sivut mukautuvat paremmin älypuhelimien ja tablet-tietokoneiden ympäristöihin. Parhaiten eron huomaa, kun avaa sivut edellä mainituissa laitteissa.

Ohjeistusta uudistus ei vaadi muuta kuin sen verran, että esimerkiksi kännykässä "Päävalikko"-linkkiä klikkaamalla saa auki valikon, joka tavallisesti näkyy sivun yläosassa.

Myös sisällön rakenteeseen puutuimme sen verran, että räätälöimme jokaisen aihealueen, kuten esimerkiksi Uutiset niin, että kyseisestä osiosta löytyy vain siihen liittyvää sisältöä. Karsimme niin sanotusti turhat pois. Mobiilikäyttäjän ei siis tarvitse kelata samoja sisältöjä läpi aina uudestaan, kun hän klikkaa uudelle sivulle. Samalla myös sivujen latausaika lyheni.

Uutta on myös se, että Gallup muuttui Menovinkit-nimiseksi ja Menovinkit siirtyivät Tapahtumat-osion alle. Tämä muutos palvelee niitä lukijoita, jotka hakevat hakupalvelujen kautta tamperelaisia tapahtumia.

Pyrimme palvelemaan käyttäjiä parhaalla mahdolliselle tavalla, joten palautetta uudistuksesta voitte antaa alla olevalla kommentointilomakkeella. Toiveita, risuja ja ruusuja voi kertoa yleisemminkin.

Terveisin Pasi Välimäki, sivujen ylläpito.

Jaa

Viimeksi päivitetty 31.01.2013 20:05