Keskustori.fi

Kulttuuritori tulee viidettä kertaa

Tampereen kulttuurikohteet esittäytyvät 16. helmikuuta. Mukana myös liikennepoliisit Maltti ja Valtti.

Kuva: Jaakko Laurila.

Viidettä kertaa järjestettävä Kulttuuritori-tapahtuma täyttää Pääkirjasto Metson 16. helmikuuta kello 10–15, kun lähes kaikki Tampereen teatterit ja museot sekä useat tapahtumajärjestäjät ja kulttuurikohteet saapuvat esittelemään toimintaansa. Tapahtumasta voi esitteiden ja menovinkkien lisäksi napata mukaansa kulttuurielämyksiä sekä muhkeita arpajaisvoittoja.

Kulttuuritorilla nähdään maistiaisia osallistujien ohjelmistosta koko päivän ajan. Ensimmäinen ohjelmanumero on Lasten Pirkkaset -tapahtumakuukauden tarjoama Taskuteatteri Mimicin klovneria-show. Lapsia tapahtumassa viihdyttävät myös leikkiliikennepoliisit Maltti ja Valtti (kuva), Tanssiteatteri MD:n Ronja Ryövärintytär -tanssiteoksen hahmot sekä Komediateatterilta vieraileva Risto Räppääjä.

Aikuisille musiikki- ja teatterimaistiaisia tarjoilevat Musiikkiteatteri Palatsista vieraileva Hurriganes, Eliisa-teatterin Pikku Pietari sekä Improvisaatioteatteri Snorkkeli. Päivä huipentuu klo 14.15 Tampereen Työväen Teatterin Liz-musikaalin Sinikka Sokan, Maria Lundin ja Esa Niemisen musiikkihetkeen.

Jännitys kirjastossa tiivistyy tasatunnein klo 11–14, kun Kulttuuritorilla arvotaan osallistujaorganisaatioiden lahjoittamia kulttuuripalkintoja. Palkintolistalta löytyy muun muassa pääsylippuja teatteriesityksiin, taideteos ja vuosilippu museoihin.  Arpajaisiin voi osallistua ilmaiseksi paikan päällä arpalipukkeen täyttämällä. 

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tapahtuman järjestää Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut yhteistyössä kirjaston ja osallistujaorganisaatioiden kanssa.

Katso päivän ohjelma

Jaa

Viimeksi päivitetty 07.02.2013 16:42