Keskustori.fi

Valtakunnallinen keikkapäivä haastaa suomalaiset käymään keikoilla

Ystävänpäivänä toista kertaa järjestettävän tapahtuman periaate on "eka kerta on ilmainen". Tampereen Klubilla illan aloittaa Anni. 

Kuva: Sara Pihlaja.

Ystävänpäivänä 14. helmikuuta vietetään toista kertaa Suomen rock-klubien liiton perustamaa Valtakunnallista keikkapäivää. Vuosittaisen juhlapäivän tarkoitus on haastaa suomalaiset käymään keikoilla ja osoittaa, kuinka laadukkaita artisteja ja klubeja maassa on. Valtakunnallisena keikkapäivänä Suomen suurimmat rock-klubit kautta maan tarjoavat ilmaista ohjelmaa ystävänpäivän viettäjille koukuttamalla heitä ”eka kerta on ilmainen”-periaatteella.

Tampereen Klubilla ystävänpäivänä lavalle nousevat Anni (yllä), Super Janne ja Voimaryhmä. Tapahtuma on kello 19–23.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetyssä keikkapäivässä nähtiin ympäri maan klubeilla ja keikkapaikoilla kymmenittäin artisteja ilmaisilla keikoilla teinibändeistä kotimaisen musiikin kestomenestyjiin. Pääsymaksuttomat keikat vetivät tapahtumapaikoille tuhansia ihmisiä. Tavastian ja Rytmikorjaamon kaltaisten perinteisten rock-klubien lisäksi useat pienemmät tapahtumapaikat innostuivat keikkapäivästä. 

Keikkapäivää vietetään ainakin Helsingin, Seinäjoen, Vaasan, Tampereen, Oulun, Joensuun, Hämeenlinnan, Jyväskylän, Turun ja Rauman rock-klubeilla. Kaikki päivän tapahtumat ovat ilmaisia. 

Valtakunnallisen keikkapäivän virallinen ohjelmisto löytyy Facebook-sivulla: Lue lisää

Jaa

Viimeksi päivitetty 11.02.2013 14:27