Keskustori.fi

Heli Sutela naurattaa perjantaina TTT-Klubilla

Friday Night Live -illassa myös Marko Haaviston ensimmäisen soololevyn julkaisukeikka. Lauantaina lavalle nousee Eero Raittinen. 

TTT-Klubilla on perjantaina 15. helmikuuta vuorossa koko illan ohjelmallinen kokonaisuus Friday Night Live.

Illan koomikkovieras Heli Sutela tunnetaan erityisesti Kumman kaa -televisiosarjan sekä Kummanki kaa ja mukana myös Vesa -lavakiertueen Annena. Sutelan stand up -esitys rikkoo perinteiset kaavat, mutta naurattaa lämpimällä ja sympaattisella tavalla. TTT:n teatterinjohtaja Riku Suokas nähdään illan vakiokoomikkona.

Kuva: Tomi Palsa.

Friday Night Livessä puolet show’sta kuuluu muusikoille. Perjantai-illan artistivieraaksi tulee Marko Haavisto (yllä). Hän on Poutahaukat-yhtyeen keulakuva ja Aki Kaurismäen elokuvissa esiintynyt laulaja. Tällä kertaa kyseessä on kuitenkin Haaviston ensimmäisen soololevyn julkaisukeikka. Albumin Luojalle rengiksi bändi on kokonaisuudessaan mukana: Hannu Pikkarainen (kitara, koskettimet), Pekka Gröhn (basso, koskettimet) ja Sami Kuoppamäki (rummut). Illan toisena esiintyjänä kuullaan Sami Hintsanen House Bandia.

Kuva: Hans Lehtinen.

Lauantaina 16. helmikuuta TTT-Klubi toimii Eero Raittinen (yllä) Bandin keikan näyttämönä. Raittisesta usein tiedetään, että hän lauloi mieleenpainuvasti Vanhan holvikirkon ja johti veljensä kanssa The Boysia 60-luvulla. Aivan yhtä moni ei tiedä, että Raittinen oli progebändi Tasavallan Presidentin laulaja, puhumattakaan siitä, että hän esittää yhä energistä roots-musiikkia omalla yhtyeellään. Ne jotka tietävät, muistavat esimerkiksi hänen väkevän tulkintansa Johnny Winterin klassikosta Rock and Roll, Hoochie Koo.

TTT-Klubi

Jaa

Viimeksi päivitetty 15.02.2013 14:40