Keskustori.fi

Tampereen Komediateatteri julkaisi syksyn ohjelmistonsa: Kvartettia tähdittää neljä konkarinäyttelijää

Sitä ennen kesäesityksenä nähdään Puhelinluettelo, jossa hauskuttaa Krisse Salminen.

Kuva: Peero Lakanen.

Tampereen Komediateatteri julkaisi ensi syksyn ohjelmistonsa.   

Kvartetti tuo elokuun lopulla lavalle konkarinäyttelijät Liisamaija Laaksosen, Tuija VuolteenHeikki Nousiaisen ja Esko RoineenRonald Harwoodin kirjoittama maailmanmenestyskomedia on hauska ja koskettava kertomus neljästä oopperalaulajasta, jotka viettävät elämänsä viimeisiä hetkiä oopperalaulajille tarkoitetussa vanhainkodissa. Mennyttä ovat kuuluisuus ja tähteys - jäljellä vain tämä hetki ja ystävät samassa tilanteessa. Ainoana määränpäänä vain Giuseppe Verdin kunniaksi järjestettävä gaala, jossa maailmankuulu Kvartetto tulisi esittää...

Syyskuun lopussa Komediateatterissa saa ensi-iltansa uusi kotimainen komedia parisuhteesta. Tirkistelyä on aviopari Anu ja Panu Raipian ensimmäinen yhdessä kirjoitettu näytelmä, ja he myös näyttelevät fiktiivisenä parina komediassa. Kyseessä on ikuisen parisuhteen metsästys. 

Yhden miehen kokoillan show Tom & Tom tuo lavalle lokakuun alussa Tom Lindholmin. Hän tekee kaiken: käsikirjoittaa, ohjaa ja näyttelee roolit. Thorbjorn Egnerin koko perheen satumusikaali Kolme iloista rosvoa valloittaa Komediateatterilla lokakuun lopusta alkaen. 

“Joulu 39” on Panu Raipian kirjoittama ja ohjaama teos, joka kuvaa talvisodan ajan tunnelmia kotona ja rintamalla lauluin, runoin ja teatterin keinoin. Esityksiä nähdään Pirkanmaan ja Pohjanmaan kirkoissa marraskuun alusta alkaen.

Syksyn ohjelmistossa on luvassa on tuttuun tapaan myös Stand Uppia, jota tarjoaa Ismo Leikola. Stand Up Klubi toimii Ravintolateatterissa jokaisena marraskuun viikonloppuna. Jukka Puotila Showta nähdään kaksi: 7.10. ja 18.11.

Kesässä näytelmiä, oopperaa, rakkauslauluja ja juomalauluja 

Tampereen Komediateatterin katetulla ulkoilmanäyttämöllä nähdään ensi kesänä Tuomas Parkkisen Puhelinluettelo. Komedia saa ensi-iltansa 8. kesäkuuta. Sen ohjaa Antti Majanlahti, ja rooleissa hauskuuttavat Krisse Salmisen lisäksi Samuli MujeEmilia Pokkinen, Jukka Leisti ja Jere Riihinen.

Kesällä nähdään myös Sinikka ja Tiina Nopolan lastennäytelmä Risto Räppääjä ja Nuudelipää. Suomen Teatteriopiston tuottama näytelmä saa ensi-ilta on 13. toukokuuta, ja se nähdään ensimmäistä kertaa tamperelaisessa teatterissa.

W. A. Mozartin ooppera Taikahuilu nähdään perjantaina 28.6. ja lauantaina 29.6. ulkoilmanäyttämöllä. Pääosissa ovat muun muassa Tero Harjunniemi ja Laura Pyrrö. Komediateatteri tuottaa oopperan yhteistyössä Tampereen Oopperafestivaali ry:n kanssa.

Loppukesä tuo erikoisohjelmistoa ulkonäyttämölle. Kivikasvojen klassikkoshow Neljä vanhaa smokkijätkää saapuu Tampereelle 16. elokuuta yhdeksän hengen bändin kera. Kevyen musiikin tähtien Teatterifest tulee myös elokuussa. Rakastaa ja Rellestää Showssa  rakkauslauluja ja juomalauluja esittävät Jope Ruonansuu, Rauhala-Hanhiniemi MAD ja Pauli ”Pate” Mustajärvi (23.8.).

Tampereen Komediateatteri

Jaa

Viimeksi päivitetty 18.02.2013 18:09