Keskustori.fi

ChillHouse tarjoaa nuorille tapahtumia talvilomaviikon jokaisena arkipäivänä

Tapahtumassa esiintyy muun muassa rap-artisti Ruudolf.

Karri Koira + Ruudolf (yllä) nousevat ChillHousessa Pakkahuoneen lavalle keskiviikkona. Kuva: Taito Kawata.

Monelle nuorelle jo perinteeksi muodostunut talvilomatapahtuma ChillHouse, 25.2.–1.3., tarjoaa tänäkin vuonna mahdollisuuksia viettää vapaa-aikaa niin kulttuurin, liikunnan kuin vaikkapa pelaamisen parissa.

– Tänä vuonna ChillHouse on kokenut paljon uudistuksia. Uskoisin, että nuorille mieleen on varmasti se, että tapahtumia on nyt talvilomaviikon jokaisena arkipäivänä. Uutta on lisäksi se, että tapahtumapaikkoina toimivat tänä vuonna keskustan uusi Monitoimitalo 13 sekä Tullikamarin Pakkahuone, tapahtumasta vastaava nuoriso-ohjaaja Jarno Koskinen kertoo.

Talvilomafestivaalin sisältöjen ja toimintojen suunnittelussa on kuultu nuoria. Nuoret ovat vaikuttaneet muun muassa tapahtumassa esiintyvien artistien valintaan. Tapahtuman aloituspäivänä maanantaina 25. helmikuuta Pakkahuoneen lavalle nousevatkin juuri nuorten toiveesta JVG, DJ Spinny, DJ Mista S, TCT ja tanssitähti Edvard Sabo.

Talvilomafestivaali ChillHousen tapahtumat on maksuttomia, savuttomia ja päihteettömiä. Tapahtuman pääjärjestäjä on Tampereen kaupungin nuorisopalvelut.

ChillHouse

Jaa

Viimeksi päivitetty 25.02.2013 12:30