Keskustori.fi

Pelle Miljoona ja Tumppi Varonen valtaavat lavan lauantaina TTT-Klubilla

Jussi Raittinen kitaroineen viihdyttää kansaa perjantaina 8. maaliskuuta.

Kuva: Keskustori.fin arkisto.

TTT-Klubilla nähdään omien lajiensa legendoja 8.–9. maaliskuuta. Jussi Raittinen on mies, joka toi rock and rollin Suomeen ja kasvatti kokonaisen komppanian muusikoita The Boys -yhtyeessään. Pelle Miljoona (yllä) ja Tumppi Varonen tekivät suomalaisen punkin ja uuden aallon historiaa pari vuosikymmentä myöhemmin.

Jussi Raittinen kitaroineen tuo TTT-Klubin lavalle aimo annoksen karismaa ja kokemusta perjantaina 8. maaliskuuta.

– Olen vetänyt The Boys-yhtyettä 48 vuotta. Tuona aikana bändissä on ollut 35 jäsentä Topi Sorsakoskesta Pekka Pohjolaan, velipoika Eeroa unohtamatta, tiivistää Raittinen historiaansa.

– Trubaduurina esitän kantria, bluesia, poppia ja laulelmaa. Biiseistä yleensä varmoja täkyjä ovat Kaikki rakkauteni, Kun on uus kantatie 66, Kaunis nainen, Tummanpunainen, Soittajan vaimo, Tonnin stiflat sekä Vanha rokkistara.

Lauantaina 9. maaliskuuta yleisölle on luvassa ennakkoluulotonta energiaa ja rohkeita lauluja paremmasta maailmasta. Lavanvaltaajat Pelle Miljoona ja Tumppi Varonen soittivat yhdessä jo aikoinaan 1980- ja Pelle Miljoona Oy -kokoonpanoissa. Kaksikon tiet erkanivat vuosiksi, kun Tumppi jäi sivuun Pelle Miljoona & Rockersista keskittyäkseen omaan bändiinsä, vuonna 1977 aloittaneeseen Problemsiin. Yhteistyön hedelmänä syntyi aikoinaan mm. klassikkoalbumi Moottoritie on kuuma. 

Keikat alkavat klo 23.

TTT-Klubi

Jaa

Viimeksi päivitetty 06.03.2013 16:26