Keskustori.fi

Tomaatit lentävät nyt Tampereella – Stand up -festivaali Tomaatteja! Tomaatteja! 13.–16. maaliskuuta

Anitta ”Iso A” Ahonen naurattaa kotiyleisöä kolmena iltana; luvassa jotain uutta ja jotain vanhaa.

Nyt saa nauruhermot kyytiä Tampereella, kun stand up -festivaali Tomaatteja! Tomaatteja! rantautuu kaupunkiin. Neljän päivän aikana nähdään useita stand up -esityksiä. Esiintyjälista on pitkä. Sieltä löytyvät muun muassa Heli Sutela, Ismo Leikola, Ilari Johansson, Mika Eirtovaara ja Riku Suokas. Esiintymispaikkoina ovat Bar&Night Ilves, Hullu Poro, Pakkahuone, Teerenpeli, TTT-Klubi ja Yo-talo.

Anitta ”Iso A” Ahonen soittaa suutaan kotiyleisölle kolmena iltana. Millä mielin nouset lavalle?

– Vähään aikaan en ole Tampereella esiintynyt, mutta kiva kun ei tarvitse matkustaa kauemmas. Luvassa on sekoitus uusia ja vanhoja juttuja.

– Tomaatteja!Tomaatteja! stand up -festivaaleja on ollut jo tänä vuonna Rukalla, nyt tulee Tampere ja sitten on vuorossa Pori.

Mikä on parasta Tampereen Tomaateissa?

– Tietysti se, että se on Tampereella. Paikallisuus, hyvä koomikkoporukka ja se, että saa hengailla kotikaupungin baareissa, kun yleensä olen aina viikonloppuisin töissä muualla.

Aiotko käydä katsomassa muiden esiintymisiä?

– Todennäköisesti, jos suinkin vain ehdin. Erityisesti kiinnostaa englantilainen Fred Cooke, mutta kiva on käydä katsomassa kaikkia, joita en ole pitkään aikaan nähnyt.

Vielä lopuksi fanittajasi kysymys: Tuo ihana roisi tyylisi, onko se ollut aina vai onko se tullut iän ja kokemuksen myötä?

– Kyllä siitä on ollut orastusta jo 10 vuotta sitten ainakin sen perusteella, mitä sain silloin palautetta: ”Ronskia läppää, ei ole kukaan pistänyt itseään noin halvalla”. Vuosien myötä se on kehittynyt. Kai sitä pitää kulkea tietty matka, jotta löytää oman tyylinsä.

Tomaatteja! Tomaatteja! Tampereen Tomaatit 13.–16.3.

Jaa

Viimeksi päivitetty 08.03.2013 18:45