Keskustori.fi

Costello Hautamäki sooloilee perjantaina TTT-Klubilla

Lauantaina Bond-hittien tunnelmaan vievät Capri ja Sami Hintsanen. 

Kuva: Nauska.

TTT-Klubin ensi viikonlopussa lavalla nähdään Costello Hautamäki sekä Bond-konsertti For Your Ears Only.

Costello Hautamäki tulee TTT-Klubille perjantaina 12. huhtikuuta "trio-kokoonpanolla, johon kuuluvat mies, kitara ja jakkara".

– Tänään on kyse rock’n’rollista. Tänään saa laulaa, tanssia ja nauttia baarin antimista. Ottakaa rento asento ja antakaa musiikin viedä, näin Costello Hautamäki kertoo spiikkaavansa illan pelisäännöt soolokeikkojensa alkajaisiksi.

Biisilistalla on tuotantoa Costellon uudelta soolokiekolta Kun mies unelmoi, mutta eihän Popedan kitaristi voi välttyä esittämästä myös vakibändinsä ohjelmistoa. Sekaan mahtuu muitakin Suomi-rockin klassikoita.

– Yleisö saa ehdotella biisejä ja toiveita, joita toteutan mahdollisuuksien ja taitojen mukaan, Costello lupaa.

Kolme vuosikymmentä keikkabussissa viettänyt Costello tietää alan tarinat ja lupaa jakaa niitä yleisölle: Miksi Matkalla Alabamaan -biisissä paistetaan pullaa? Miksi Sakari Kuosmanen pesee englantilaiskylän katua keskellä yötä? Miksi Andy McCoyn biisejä oli vaikea opetella studiossa? Tai miksi Sukset-biisissä lauletaan Kälviästä ja mitä siellä tapahtui?

Kuva: Kari Sunnari.

Lauantaina 13. huhtikuuta TTT-Klubilla Capri ja Sami Hintsanen tarjoilevat dramaattiset 007-hitit suurina ja tyylitietoisina sovituksina.

– From Russia With Love To Another Way To Die, tiivistää Hintsanen pelin hengen.

– Pyrimme mahdollisimman aitoon kuuloasuun, josta vastaa ravintolaolosuhteissa poikkeuksellisen iso 10-henkinen orkesteri puhaltajineen ja viuluineen. Suosituimpia biisejä keikoilla ovat olleet vanhat klassikot, kuten Goldfinger ja Diamonds Are Forever sekä kasarihitit A View To A Kill ja Living Daylights. Myös Adelen Skyfall on mukana ohjelmistossa, kertoo Hintsanen ja lupaa myös tietoja ja tarinoita Bond-leffoista vuosien varrelta.

Keikat alkavat klo 23 (ovet klo 21.30).

TTT-Klubi

Jaa

Viimeksi päivitetty 10.04.2013 18:46