Keskustori.fi

KäsityöUFOt kohtaavat Koskikeskuksessa

Menossa nyt: Taidon ja käsityön -viikko. Tapahtumaviikko nostaa esille suomalaista osaamista, taitoa sekä käsityökulttuuria ja muotoilua.

Käsityön makuun pääsee ihan julkisesti keskiviikkona 10. huhtikuuta klo 17.15 Koskikeskuksessa KäsityöUFOjen kohtaamisessa. Ota mukaan käsityö, keskeneräinen tai uusi, jota voit seisahtaa tekemään julkisesti. Samalla on mahdollisuus kokeilla myös jättimäistä kirjontatyötä.

Torstaina 11. huhtikuuta vietetään Taidon ja käsityön -päivää pääkirjasto Metsossa klo 14–15.30. Ohjelmassa on jättimäinen kirjontatyö, johon ohikulkijat voivat laittaa oman pistonsa, keskeneräisten käsitöiden kohtaaminen - ota mukaan omasi ja työnäytös pirtanauhan ja pullonyörin valmistuksesta.

Tapahtumat ovat osa valtakunnallista Taidon ja käsityön -viikkoa. Tapahtumaviikko 8.–14.4 nostaa esille suomalaista osaamista, taitoa sekä käsityökulttuuria ja muotoilua. Vuosi 2013 on nimetty käsityön juhlavuodeksi teemalla Käsityö elämässä.

Taidon ja käsityön viikkoa vietetään lukuisissa tapahtumissa, näyttelyissä, kursseilla sekä työpajoissa, verkkoyhteisöistä puhumattakaan. Käsi- ja taideteollisuusyhdistykset ovat valinneet viikon teemaksi nauhat ja nyörit, joiden tekemistä opetetaan taitokeskuksien työpajoissa.

Lue lisää

Jaa

Viimeksi päivitetty 09.04.2013 22:18