Keskustori.fi

Katso video: Tuulipukudisko tuli katukuvaan

Diskoiluun saa osallistua ohikulkijakin. Tapahtuma on osa Tanssivirtaa Tampereella -nykytanssifestivaalia 16.–21. huhtikuuta. 

Tuulipukudiskon tyylikkäitä tanssijoita: Milka Laakso (edessä vas.),  Pauliina Aladin, Henna Lapinlampi (takana vas.), Marko Taiminen, Lotta Kaarla ja Julia Karjalainen.

Tuulipuvut suhisevat Einin Yes sir, alkaa polttaa -kappaleen tahdissa Keskustorilla. Kyseessä on Tuulipukudisko, joka vie katsojat ja tanssijat 1980-luvulle. Sen ajan lisäksi esitys on saanut vaikutteita sauvakävelykulttuurista. 

Tuulipukudiskon takaa löytyy Tanssivirtaa Tanssitaiteilija 2013 Pauliina Aladin. Hän kertoo, että diskoa on esitetty aikaisemmin Itä-Pasilassa Helsingissä ja Berliinissä.

– Palaute on ollut tosi hyvä, ja se vetosi myös saksalaisiin. Tuulipuvut lämmittävät ihmisten mieltä ja saavat hymyn huulille. 

Tampereen katukuvassakin se on herättänyt mielenkiintoa, ja ohikulkijakin voi päästää sisäisen diskonsa valloilleen.

– Tottakai saa tulla mukaan tanssimaan.

Liikkuvan Tuulipukudiskon voi kohdata kaupungilla Tanssivirtaa Tampereella -nykytanssifestivaalin jokaisena päivänä. Festivaalin aloituspäivänä tiistaina 16. huhtikuuta disko starttaa klo 16.30 Keskustorilta. Tarkemmat ajat ja paikat löytyvät festivaalin sivulta.

Pauliina Aladin lisää vielä, että jos nappaat kuvan Tuulipukudiskosta ja postaat sen tapahtuman sivuille Facebookissa (alla linkki), osallistut arvontaan. Palkintona lippuja tämän vuoden Tanssivirtaa-festivaalin esityksiin.

Diskoliikkeisiin voi myös tutustua etukäteen Facebookissa: Tuulipukudisko

Tanssivirtaa Tampereella -nykytanssifestivaali

Jaa

Viimeksi päivitetty 16.04.2013 11:45