Keskustori.fi

Museoiden yö tulee taas

Merkitse kalenteriin 25. toukokuuta klo 18–24.

Poliisimuseossa lasten omassa poliisikamari Pokelassa voi pukeutua poliisiunivormuun ja kokeilla erilaisia poliisin tehtäviä. Kuva: Polamk.

Museoiden yö tulee Tampereelle viidettä kertaa 25. toukokuuta kello 18–24. Tapahtumaa toteuttavat museot ja muut kulttuurikohteet tarjoavat runsaasti näyttelyitä, opastuksia ja ohjelmaa puoleen yöhön saakka. Museoiden yössä voi vaikka nähdä teatteria, kuvauttaa itsensä postikorttiin, osallistua visailuihin ja tavata poliiseja. 

Seitsemän euron pääsylipulla pääsee kaikkiin kohteisiin sekä kahteen niitä kiertävään TKL:n bussiin. Hervannassa sijaitsevan Poliisimuseon asiakkaat pääsevät tapahtumaranneketta näyttämällä Hervanta–keskusta välillä busseilla 13 ja 30. Tampereen joukkoliikenne on tapahtuman yhteistyökumppani.

Museoiden yö -kioski sijaitsee Keskustorilla, suihkulähteen vieressä. Kioski on avoinna perjantaina 24. toukokuuta klo 12–18 ja lauantaina 25. toukokuuta klo 12–22. Kioski tarjoaa tietoa museoiden tapahtuma- ja näyttelytarjonnasta tulevana kesänä.

Viime vuonna Museoiden yö keräsi Tampereella lähes 6 000 museokäyntiä. Se on osa keskieurooppalaisia La Nuit des Musées /Lange Nacht der Museen -museotapahtumia.

Museoiden yö

Jaa

Viimeksi päivitetty 26.04.2013 12:56