Keskustori.fi

Uusi juhannusfestivaali Valtteri tuo keskikesän juhlan Tampereen keskustaan

Kolmipäiväisellä festivaalilla esiintyy muun muassa Scandinavian Music Group.

Ensi kesän juhannuksena torstaista lauantaihin järjestettävä Valtteri-festivaali tuo keskikesän juhlan tunnelman kaupungin keskustaan. Valtteri alkaa kaikkina päivinä Tullinaukiolla, jolla pääsee ilmaiseksi ja ikärajattomasti nauttimaan tapahtumaa varten somistetusta juhannusmiljööstä. Tarjolla on muun muassa elävää musiikkia, sauna ja erikoisruokavaliot huomioivia ravintolapalveluja. Alueen ravintolat Pakkahuone, Klubi, Telakka ja Bar Passion ovat mukana tapahtumassa.

Illan tullen ravintolat tarjoavat vain täysi-ikäisille juhannustunnelmaa ja elävää musiikkia. Tapahtuman liput oikeuttavat pääsyyn Pakkahuoneen ja Klubin keikoille.

Pääesiintyjinä Tampereella nähdään muun muassa saksalainen diskopartisaani Shantel, yhden kesän harvoista keikoistaan heittävä Scandinavian Music Group (yllä) ja englantilainen skakopla The Skints. Muita esiintyjiä ovat esimerkiksi Tuomari Nurmion tuore Dumari & Spuget, erikoiskokoonpano 22-Pistepirkko & The Super Horns ja Yona & Orkesteri Liikkuvat Pilvet.

Valtterin uusimmat kiinnitykset on tehty lauantaipäivälle. Neljän naisen Iva Nova tuo Tullinaukiolle haitarin ja venäläisen hauskanpidon. Antero Lindgren yhtyeineen puolestaan kertoo syviä ja tuoreita tarinoita toukokuun alussa ilmestyvän kakkosalbuminsa Talking with the Dead tiimoilta.

Valtteri Festival 20.–22.6.

Jaa

Viimeksi päivitetty 29.04.2013 17:59