Keskustori.fi

Reilu Tampere -klubi Telakalla 8. toukokuuta - Esiintyy muun muassa Paleface

Tampere juhlii 5-vuotista taivaltaan Reilun kaupan kaupunkina.

Tampere sai viisi vuotta sitten vuonna 2008 ensimmäisenä kaupunkina Suomessa Reilun kaupan kaupunki -arvonimen.

Merkkipäivän kunniaksi Reilun kaupan kaupunki -hanke, Eettisen kaupan puolesta ry ja Maailmankauppa Tasajako järjestävät Reilu Tampere -klubin Telakalla keskiviikkona 8. toukokuuta klo 21–02.

Juuri viime viikolla TTT-Klubilla esiintynyt Paleface nousee lavalle myös Telakalla. Tapahtumassa nähdään lisäksi paikalliset Iida Sams & Kaiho Saundi, Tiina & Sähkömiehet ja Improvisaatioteatteriryhmä HarhaLiike. Lipputulot lahjoitetaan Tansaniaan tukemaan Reilun kaupan tuottajia.

Reilu kauppa ja 5-vuotisteema näkyvät toukokuussa myös muissa pienemmissä tapahtumissa sekä ulkomainonnassa Tampereella.

Reilun kaupan kaupunki -arvonimen myötä Tampereen kaupunki on vastuullisten hankintojen edelläkävijä. Kaupunki on sitoutunut kaupunginvaltuuston päätöksellä kehittämään hankintojaan eettisemmiksi sekä kannustamaan kaupungin asukkaita, henkilöstöä, yhteisöjä ja yrityksiä reiluihin valintoihin. Suomessa Reilun kaupan edistämisyhdistys on myöntänyt Reilun kaupan kaupungin arvonimen kuudelle kaupungille. Maailmalla Reilun kaupan kaupunkeja on jo 1 100.

 

Jaa

Viimeksi päivitetty 07.05.2013 21:44