Keskustori.fi

Palatsissa alkaa Stand up -mestaruuskisa

Iltojen isäntänä ja aputuomarina häärää Tommi Tuominen. Karsintapäivät ovat 3. ja 10. toukokuuta.

Musiikkiteatteri Palatsin Stand up -kellarissa kisataan Stand up -mestaruudesta. Karsintapäiviä on kaksi: perjantai 3.5. ja 10.5. Kilpailijat ovat jo tiedossa molempiin karsintoihin. Finaali käydään perjantaina 24.5. Illat alkavat klo 19.30. 

Vaihtuvaan tuomaristoon kuuluvat ammattikoomikot Teemu VesterinenJacke Björklund ja Tomi HaustolaTommi Tuominen (yllä) on aina illan isäntänä ja aputuomarina. Viime vuoden voittaja Antti Haapala ja toiseksi tullut Ferrix Hovi toimivat tämän vuoden lämmittelijäesiintyjinä. 

Myös yleisö pääsee vaikuttamaan. Kilpailu käydään "jatkettu Kong-Show" -periaatteella eli yleisölle jaetaan 5 viuhkaa sattumanvaraisesti. Jokainen kilpailija valmistelee kahdeksan minuuttia materiaalia, josta neljä minuuttia vedetään "turvassa". Sen jälkeen kuuluu äänimerkki ja yleisö saa ruveta äänestämään viuhkoillaan niin, että kun ei enää halua kuunnella koomikkoa nostaa viuhkan pystyyn. Kun kolme viuhkaa on pystyssä, kuuluu äänimerkki ja esitys loppuu. Vaihtoehtoisesti esiintyjä pääsee kahdeksaan minuuttiin, jolloin esitys loppuu myös. Esiintymisaika mitataan ja sen perusteella päätetään jatkoon päässeet. Karsinnasta pääsee kolmesta esiintyjää finaaliin.

Musiikkiteatteri Palatsi

 

Jaa

Viimeksi päivitetty 03.05.2013 13:10