Keskustori.fi

Vihreä viikko alkaa vainupäivän merkeissä lauantaina

Ympäristötori, Hämeenpuiston kyläraitti, lepakkoretki ja hurjan paljon muita luonto- ja ympäristötapahtumia on luvassa 1.–9. kesäkuuta.

Vihreää viikkoa vietetään reilun viikon verran 1.–9. kesäkuuta, jolloin on päivittäin luvassa ympäristöön, luontoon ja laajemminkin kestävään kehitykseen liittyviä tapahtumia. Suurin osa tapahtumista on ilmaisia, joihinkin tapahtumiin on pieni maksu ja ennakkoilmoittautuminen kyydityksen vuoksi.

Viikko alkaa lauantaina 1. kesäkuuta, jolloin ohjelmassa on muun muassa vainupäivä klo 11–14 Pyynikin näkötornin juurella. Teemana on susi, ja paikalla on rastirata, kasvomaalausta ja susi-infoa. Se on maksuton koko perheen tapahtuma. 

Viikon päätapahtuma Ympäristötori kokoaa maanantaina 3. kesäkuuta kello 16–20 Tammelantorille ympäristöasiantuntijoita ja ekologisia yrittäjiä. Pirkanmaan Jätehuollon Repe & Romu ottavat kello 16–18 maksutta kyytiinsä kodin vaaralliset jätteet, metalliromut sekä sähkölaitteet. Torilla on myös elävää musiikkia, taidetta, herkkuja sekä perhosbaareja, kierrätyskäsitöitä ja -vaatteita.

Vihreän viikon järjestää Tampereen kaupungin ympäristönsuojelu yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Kaikki tapahtumat löytyvät Tampereen kaupungin sivulta. Lue lisää

Jaa

Viimeksi päivitetty 27.05.2013 21:23