Keskustori.fi

Viikinsaaren lastenpäivät alkavat seikkailulla uudella satupolulla

Lastenpäiviä järjestetään tänä kesänä jokaisena heinäkuun keskiviikkona.

Kuva: Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut.

Viikinsaaren lastenpäivät alkavat keskiviikkona 3. heinäkuuta klo 12–15. Tuolloin pääsee seikkailemaan aivan uudelle satupolulle, jonka varrella etsitään saaren uusia, saduista saapuneita asukkaita. Polku jää saareen koko kesäksi ja sille voi lähteä omatoimisesti infopisteeltä löytyvän kartan kanssa.

Keskiviikon lastenpäivällä polulle pääsee myös ohjatuilla kierroksilla klo 12 ja 14. Lisäksi päivän aikana pääsee keksimään ja rakentamaan uuden satuhahmon Sanataideyhdistys Yöstäjän taidepajassa.

Viikinsaaren lastenpäiviä järjestetään tänä kesänä jokaisena keskiviikkona heinäkuussa kello  12–15. Lastenpäivät ovat uudistuneet entistä toiminnallisemmiksi niin, että joka keskiviikko lähdetään erillisten esitysten sijaan seikkailemaan saaren luontoon eri taiteenlajien siivin.

Keskiviikkona 10.7. tarinat tanssivat ja 17.7. robotit valtaavat saaren, kun ryhmä performanssitaiteilijoita suunnittelee pieniä tempauksia saareen lasten kanssa. Keskiviikkona 24.7. metsästä kantautuu kummallisia ääniä, kun on aika seikkailla Kulttuuriosuuskunta Uulun ääniradalla. Lastenpäivät päättää puolestaan leikkiteatteri 31.7. Somana ry:n johdatellessa lapset Veden väen jäljille.

Kaikkien lastenpäivien aikana saaressa voi osallistua myös kuvataiteilijoiden pitämiin taidepajoihin klo 12–15 ja osallistua ohjatuille luontopolun kierroksille klo 11, 13 ja 15.

Lue lisää

Jaa

Viimeksi päivitetty 02.07.2013 12:24