Keskustori.fi

Olavi Virta vetää Telakalle

Kaipaatko iskelmän kulta-aikaa, sen hehkuvaa musiikkia? Kiehtooko sinua Olavi Virran traaginen tarina?

Suunnista siis Telakalle keskiviikkona 17. heinäkuuta. Olavi Virta -tribuuttikiertue lupaa kaupan päälle vielä nuorekkaan innon.

Olavia koteihin -kiertue starttasi Porvoosta kuun alussa ja päättää matkansa Kotkaan 4.8. August Saarinen & Vuolas Virta -kokoonpano esiintyy tiistai-iltana Hämeenkyrön Maisemakahvilassa ja jatkaa Tampereen-keikan jälkeen torstaina Ruovedellä Pekkalan Kartanossa. Syyskuussa August & VV nähdään Maailmatango-festivaaleilla Tampereella.

August Saarinen & Vuolas Virta on seitsenhenkinen Sibelius-Akatemian musiikinopiskelijoista koottu orkesteri. Sen tavoitteena on nostaa Virran taide ja kuolemattomat kappaleet myös nuorempien tietoisuuteen. Jo viime kesänä orkesteri toteutti pienemmän kiertueen, joka herätti suurta kiinnostusta ja sai paljon innostunutta palautetta.

Konsertin aikana tarinaa kuljetaan eteenpäin niin musiikin kuin draaman keinoin. Tässä vähän esimakua:

KATSO VIDEO

Sonja-musiikkivideo on orkesterin tuoreelta esikoislevyltä Mestarin uudet vaatteet. Sonja on kaunis ja karmaiseva tarina miehestä, joka rakkausmurhasta tuomittuna hourailee armaastaan kylmässä Siperiassa.

Valokuva: Eino Nurmisto

Jaa

Viimeksi päivitetty 15.07.2013 21:10