Keskustori.fi

Puoli Suomea samaan aikaan Brucen konserttiin

 

Lopputekstien jälkeen makea yllätys, Plevna esittää elokuvan 22.7.

Bruce Springsteenistä kertova konsertti- ja dokumenttielokuva Springsteen & I esitetään maanantai-iltana 22. heinäkuuta samanaikaisena erikoisesityksenä elokuvateattereissa ympäri maailman. Suomessa konsertti nähdään kaikilla Finnkinon paikkakunnilla Espoota ja Rovaniemeä lukuun ottamatta.

Springsteen & I -dokumentissa kuullaan ja nähdään kaikki Brucen suurimmat hitit ja legendaarisimmat konserttiesitykset koko hänen uransa varrelta. Jo yli 40 vuotta rockmaailmassa vaikuttanut ja yli 120 miljoonaa albumia myynyt artisti määrittää kokonaisen sukupolven elämää.

Fanien tarinoiden kautta dokumentti valottaa, kuinka Springsteenin juurevasta rockmusiikista tuli niin monen ihmisen ”elämän soundtrack”. Dokumentin on ohjannut Baillie Walsh, vastaavana tuottajana toimii Ridley Scott. Elokuva on tehty täydessä yhteistyössä Springsteenin, managereiden, levy-yhtiön ja muun tiimin kanssa, joten käyttöön on saatu ainutlaatuista, ennen näkemätöntä konsertti- ja arkistomateriaalia. Elokuva on englanninkielinen, ei tekstitystä.

Niin ja mikä juttu se oli, ettei kannata kesken lopputekstien häipyä salista? Dokumentin jälkeen esitetään kuuden kappaleen Hard Rock Calling 2012 -konserttitaltiointi sekä dokumentin epilogi!

Springsteen & I maanantaina 22.7. klo 18 Plevnassa

Kuva Working on a Dream -levyn kannesta

Jaa

Viimeksi päivitetty 18.07.2013 23:42