Keskustori.fi

Summerin juontajat kutsuvat Laikunlavalle

Tapahtuma on 9.8. Keskustorin kupeessa ulkolavalla, ei Koskipuistossa kuten Facebook väitti.

Ylen nuortenohjelma Summeri viettää perjantaina kesän päättäjäisiä. Fanit tapaavat juontajia, levyltä soitetaan Summerin kesäbiisiä ja ajatuksena on viettää mukavaa päivää.

Ennakkotietojen mukaan Summeri-kesän lopputapahtumassa ovat juontajat Johannes, Liisa, Joes, Rami, Maiju ja Julianna tavattavissa rennon oleskelun merkeissä. Luvassa on kaverikuvia sekä kilpailuja (palkintoja luonnollisesti myös). Ilmainen tapahtuma on ikärajaton.

Mutta: faneja on Summerin Facebook-sivun perusteella tulossa kauempaakin ja siellä tapahtumapaikaksi on ilmoitettu hämmentävästi Laikunlava, Koskipuisto. Kaikkea ne helsinkiläiset sotkevatkin!

Tapahtuma on siis Laikunlavalla, mutta Keskustorin kupeessa Vanhan kirkon takana, jos saavutaan Keskustorille Hämeenkatua pitkin rautatieaseman suunnasta. Koskipuisto jää oikealle, mutta jatkaa pitää Tammerkosken yli vain rohkeasti ja sitten etsimään Laikunlaivaa kirkon takaa! (Laikku muuten on tamperetta ja tarkoittaa kirjastoa, lainastoa. Lavan vieressä oleva iso keltainen pylväsrakennus on entinen kaupunginkirjasto, Vanha kirjastotalo.)

Kuvassa (ylh. vas.:) Johannes Mollberg, Joes Teka, Rami Kiiskinen, Maiju Pellikka sekä (alh. vas.:) Julianna Paalanen ja Liisa Gonzalez. Kuva: Yle Kuvapalvelu

Jaa

Viimeksi päivitetty 08.08.2013 17:22