Keskustori.fi

Keskustori.fin uusi videokanava on avattu!

kinde-ja-telkkari

Ryhdyimme toimituksessa kadonneen videon metsästäjiksi.

Päätimme ottaa tehtäväksemme kahlata läpi yhteisöllisiä palveluja (lähinnä YouTube, Vimeo ym.) nostaaksemme sieltä esiin mielenkiintoisia videoita ajan ilmiöistä ja kulttuurin eri saroilta. Huumoria unohtamatta. Kanava on jaettu neljään eri kategoriaan: Ajankohtaiset, Hauskat, Musiikki, Oudot ja Taide/kulttuuri. 

Pääpaino on tamperelaisuudessa, mutta mitenkään orjallisesti emme sääntöä noudata. Pyrkimyksenä on myös löytää valtavirran ulkopuolelta pieniä tekijöitä, joiden tuotokset helposti hukkuvat YouTuben-kaltaisten suurten jakelukanavien valtavaan tarjontaan.

Jos sinulla siis on tiedossa hyviä videolinkkejä, kenties omaa musiikkia, taidetta ym, tai jokin tapahtuma, jonka haluat näkyviin kanavalle, niin lähetä linkki palautelomakkeen kautta. Videon on oltava ensin julkaistu jossakin yhteisöllisessä palvelussa, mieluiten YouTubessa.

Tuoreimmat videot tulevat näkyviin – varsinaisen videokanavasivun lisäksi – Keskustori.fin etusivun vasempaan palstaan ja mainostamme niitä myös Facebookissa.

KLIKKAA KANAVALLE!

Jaa

Viimeksi päivitetty 12.08.2013 21:30