VALIKKO

Keskustori.fi

Kvartetti avaa lauantaina 24. elokuuta Komediateatterin syyskauden

Komediaa tähdittää neljä konkarinäyttelijää: Liisamaija Laakso, Tuija Vuolle, Heikki Nousiainen ja Esko Roine.

Kuva: Peero Lakanen.

Menestyskomedia Kvartetti saa ensi-iltansa lauantaina 24. elokuuta Tampereen Komediateatterissa. Näytelmä tuo lavalle neljä upeaa konkarinäyttelijää, jotka ovat Liisamaija Laaksonen (takana vas.), Tuija Vuolle, Heikki Nousiainen (oik.) ja Esko Roine. Komedian ohjaa Panu Raipia.

Ronald Harwoodin kirjoittama Kvartetti kertoo neljästä oopperalaulajasta, jotka viettävät elämänsä viimeisiä hetkiä oopperalaulajille tarkoitetussa vanhainkodissa. Mennyttä ovat kuuluisuus ja tähteys, jäljellä vain tämä hetki ja ystävät samassa tilanteessa.

Näytelmänä ennätyksiä rikkonut Kvartetti sai keväällä ensi-iltansa myös elokuvaversiona. Dustin Hoffmanin ohjaaman elokuvan pääosissa nähdään muun muassa Maggie Smith ja Billy Connolly.

Tampereen Komediateatterin syksyssä nähdään myös uusi kotimainen komedia parisuhteesta nimeltään Tirkistelyä, joka on Anu ja Panu Raipian ensimmäinen yhdessä kirjoittama näytelmä. Tämä oikea aviopari nähdään fiktiivisenä parina tässä parituntisessa komediassa, joka saa ensi-iltansa syyskuun lopulla.  

Näyttämöllä nähdään syksyllä myös Tom Lindholmin yhden miehen kokoillan show TOM & TOM.

Lapsille on luvassa Thorbjorn Egnerin koko perheen satumusikaali Kolme iloista rosvoa.

Lue lisää

Jaa

Viimeksi päivitetty 22.08.2013 19:17