Keskustori.fi

Lupaus: jokainen lähtee kotiin hymyillen

Uusi, koko perheen tapahtuma kutsuu lauantaina 7.9. Hämeenpuistoon

 

Nelihenkisen perheen isä vie 5-vuotiaan pojan jalkapalloharrastukseen ja lähtee itse kuntosalille. Samaan aikaan äiti pudottaa 8-vuotiaan tyttären ratsastustallille ennen omaa iltaharrastustaan. Koko aktiivinen perhe harrastaa, mutta kaikki erillään.

– Näen tätä työssäni melko paljon. Vanhemmilla ei ole aina kiireen keskellä aikaa ja energiaa tehdä asioita yhdessä perheen kanssa, sanoo lasten liikunnan AMT Turkka Mäkinen Grr8t Sportsista.

Mäkinen halusi tarjota perheille mahdollisuuden harrastaa ja pitää hauskaa yhdessä. Ajatuksesta syntyi Virtaa Perheelle -tapahtuma, joka järjestetään ensimmäistä kertaa Hämeenpuistossa NMKY:n tiloissa ja sen ympäristössä lauantaina 7. syyskuuta.

Ainutlaatuinen tapahtuma tarjoaa yhdessätekemistä koko perheelle. Sumopainiasut, seinäkiipeily, puhallustikka, lacrosse, musiikki, tanssi, kädentaidot, perheiden väliset olympialaiset ja muut toimintapisteet takaavat sen, että perheen jokainen jäsen poistuu kotiinsa hymyillen.

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit ovat Tampereen NMKY ja Varalan Urheiluopisto. Lisäksi muun muassa MLL:n Aitolahden paikallisyhdistys ja LastenKupla tuovat toimintapisteensä paikalle. 

– Tapahtuma on laajuudeltaan ainutlaatuinen Tampereen seudulla. Tavoitteenamme on, että siitä tulee vuosittainen ja jatkuvasti kasvava, Mäkinen kertoo.

Ilmaistapahtumaan odotetaan satoja eri-ikäisiä osallistujia. Pääpaino on perheen yhteishengen kasvattamisessa.

– Koko perhe saa yhteisestä tekemisestä arkeensa aivan uudenlaista virtaa, ja se on tapahtuman suurin tavoite, Mäkinen hymyilee.

Virtaa Perheelle tapahtuma 7.9.2013 kello 11–15 NMKY:llä Hämeenpuistossa

Jatkuvasti päivittyvä ohjelma

Jaa

Viimeksi päivitetty 05.09.2013 08:08