Keskustori.fi

Jospa Prinsessa olikin onnellisempi kuin kukaan meistä?

 

Jo ennen TTT:n ensi-iltaa peräti 70 prosenttia lipuista on myyty ennakkoon.

 

Tampereen Työväen Teatterin Suurella näyttämöllä saa torstaina 5.9. kantaesityksensä Arto Halosen menestyselokuvaan perustuva musikaali Prinsessa. Nimiroolissa hurmaa Armi Toivanen.

Kellokosken Prinsessana tunnetun Anna Lappalaisen elämään perustuvan musikaalin ovat käsikirjoittaneet Pirjo Toikka ja Arto Halonen. Lempeän huumorin sävyttämä tarina herättää kysymyksiä minuudesta ja erilaisuuden hyväksymisestä. Kuka lopulta voi sanoa, milloin ihminen on ehjä? Jospa Prinsessa olikin onnellisempi kuin yksikään meistä?

Musikaali on herättänyt runsaasti kiinnostusta: jo noin 70 prosenttia lipuista on varattu ennen ensi-iltaa. Halosen elokuva on tähän asti kerännyt, kansainvälisten elokuvapalkintojen lisäksi, jo yli 300 000 katsojaa.

TTT haluaa musikaalin myötä tukea paikallista ja valtakunnallista mielenterveystyötä. Musikaalin oheistuotteet on tuotettu yhteistyössä paikallisen Sopimusvuoren työ- ja toimintakeskus Kanavan kanssa ja osa musikaalin T-paitojen tuotosta lahjoitetaan Suomen Mielenterveysseura ry:n lasten ja nuorten mielenterveystyökeräykseen.

Armi Toivanen pääosassa. Kuva: Petri Kovalainen

Jaa

Viimeksi päivitetty 05.09.2013 14:43