Keskustori.fi

Klubin verkkokeikat näkee netissä halvimmillaan 4 eurolla

Stream-keikoilta tarjolla stand up -tykitystä ja tanakkaa musiikkia.

 

Syksyn ensimmäinen LiveMusicStage.com-palvelun kautta streamattava tapahtuma nähdään Klubilta tiistaina 24. syyskuuta, kun kauden aloittava Stand up -klubi lähetetään verkkoa pitkin ihmisten nautittavaksi. Riku Sottisen johtamaa naurunremakkaa Klubin tiloissa ja bittivirrassa on syyskuisen illan lisäksi luvassa myös loka- ja marraskuussa.

Torstaina 26. syyskuuta live streamin kautta ympäri maapalloa kuullaan ja nähdään kovinta kotimaista doom-metallia. Kymmenenvuotias Swallow the Sun soittaa Klubilla kokonaisuudessaan läpi debyyttialbuminsa The Morning Never Came sekä kokoelman myöhempien levyjen raskaita herkkuja.

Torstaina 10. lokakuuta Klubin lavalla ja internetissä industrial metal -rytmejään paukuttava Turmion Kätilöt on juuri nyt erittäin ajankohtainen. Yhtyeen viides albumi Technodiktator julkaistaan 27. syyskuuta. Levy tulee olemaan jälleen yksi askel kohti savolaisbändin lopullista murtautumista kotimaiseen eliittiin. Turmion Kätilöt kerää nykyisin keikoilleen isoja yleisöjä ja nostattaa kaunista kauhua, minne hyvänsä räväkkä orkesteri pysähtyykään.

Tampereen Klubin verkkokeikkahistoria

Verkon kautta koettavat keikat ovat olleet Klubin ohjelmistossa marraskuusta 2011 lähtien. Ensimmäinen live stream -esiintyjä oli ruotsalainen Sparzanza. Sen jälkeen Tullikamarin Pakkahuoneen ja Klubin lavoilta on lähetetty bitteinä maailmalle muun muassa Michael Monroen, Popedan, PMMP:n, Lauri Tähkän, Anneke van Giersbergenin, Stonen, Stam1nan, Ne Luumäkien ja French Filmsin esiintymiset.

Myös stand up -illat ovat olleet osa kasvavaa live stream -toimintaa. Ravintola Klubilla viihdyttää noin 600 esiintyjää vuodessa. Kuumien ja laadukkaiden elävän musiikin elämysten lisäksi ravintola haluaa seurata aikaansa, käyttää hyväkseen uuden tekniikan mahdollisuuksia ja tuoda tapahtumia myös niille, jotka eivät syystä tai toisesta pääse fyysisesti Klubille.

Nettikeikkatoiminta on tärkeä osa Klubin yritysstrategiaa.

Tulevia live stream -herkkuja:
ti 24.9. Stand up -klubi (klo 20-23): Mikko Vaismaa, Joonatan Pitkänen, Jaakko Suomala & Riku Sottinen, 7/5 e (opiskelijat), stream-lippu 4 e to 26.9. klo 22 Swallow the Sun, 14/12 e (Tiketti), stream-lippu 5 e to 10.10. klo 22 Turmion Kätilöt, klo 21 Black Light Discipline, 17/15 e (Tiketti), stream-lippu 5 e

Kuvassa Turmion Kätilöt

Jaa

Viimeksi päivitetty 23.09.2013 15:51