Keskustori.fi

Katso Popedan 35v-keikka suorana lähetyksenä

Seuraavissa Tullikamarin verkkolähetyksissä Apulanta ja Riku Suokas.

 

Tampereen Klubin tuottamat suorat verkkolähetykset jatkuvat . Marraskuun aikana Tullikamarin eri lavoilta pääsee internetin välityksellä seuraamaan Popedaa, Apulantaa ja takuuhauskaa stand up -tykitystä.

Lauantaina 16. marraskuuta live stream -kalusto siirretään Pakkahuoneen puolelle. Luvassa on ison salin iso keikka isolta tamperelaiselta bändiltä: lavalla riehuu ainoa oikea, 35-vuotias Popeda.

Tiistaina 26. marraskuuta Klubin kuukausittainen stand up -hyökkäys koettelee ravintolan fyysisten seinien lisäksi myös tietoverkon kykyä toimia, kun naurunremakalla ei ole rajaa. Tarinaa iskee kova kolmikko: Tampereen Työväen Teatterin entinen johtaja ja suomalaisen stand up -huumorin pioneeri Riku Suokas sekä Antti Haapala ja Arimo Mustonen.

Apulanta, tuo jo vuosien ajan salin kuin salin loppuunmyynyt kopla, helpottaa monen perinteistä konserttilippua vaille jäävän kansalaisen tuskaa live stream -mahdollisuudella perjantaina 29. marraskuuta.

Lippu Apulannan, kuten myös Popedan ja stand up -kolmikon, nettikeikalle maksaa ainoastaan 5 euroa.

Tampereen Klubilla viihdyttää noin 600 esiintyjää vuodessa. Kuumien ja laadukkaiden elävän musiikin elämysten lisäksi ravintola haluaa seurata aikaansa, käyttää hyväkseen uuden tekniikan mahdollisuuksia ja tuottaa tapahtumia myös niille, jotka eivät syystä tai toisesta pääse fyysisesti Klubille. Nettikeikkatoiminta on tärkeä osa Klubin yritysstrategiaa.

Siirry keikoille tästä

Popeda
La 16.11. klo 21 (Pakkahuone)

Stand up -klubi
Ti 26.11. (Klubi) (klo 20-23): Riku Suokas, Antti Haapala, Arimo Mustonen

Apulanta
Pe 29.11. klo 23 (Klubi)

Kuva: Harri Hinkka

Jaa

Viimeksi päivitetty 11.11.2013 13:50