Keskustori.fi

Annikin joulumarkkinoilta eettisiä joululahjoja

Lyhdyin valaistu sisäpiha kutsuu Tammelaan la 14.12.

Omin käsin tehtyjä, kierrätettyjä ja hyviä aatteita tukevia lahjavaihtoehtoja sekä jouluista ohjelmaa lupaa Annikin joulumarkkinat Annikin puukorttelin sisäpihalla (Annikinkuja 2). Tapahtuma järjestetään nyt yhdeksättä kertaa. Joulumarkkinoille tarjoaa tunnelmalliset puitteet yli satavuotiaan äskettäin peruskorjatun Annikin puutalokorttelin sisäpiha Tammelassa.

Annikin joulumarkkinoiden tavoitteena on tarjota eettisiä lahjavaihtoehtoja: omin käsin tehtyjä, kierrätettyjä, hyviä aatteita tukevia tai reilun taustan omaavia. Myynnissä on mm. kierrätysmateriaaleista tehtyjä koruja, käsintehtyjä kynttilöitä, joululeivonnaisia, makeisia ja huovutustöitä.

Luvassa on myös korttelin asukkaiden organisoima kahvila, jossa on tarjolla glögiä, joulupuuroa sekä erilaisia itsetehtyjä suolaisia ja makeita herkkuja. Annikin joulumarkkinoilla on luvassa myös jouluista ohjelmaa. Esiintymislavalla nähdään ainakin runoilija Heikki Niska sekä feministikuoro Kumous. Joulumusiikin open stage on avoinna halukkaille musikanteille. Luvassa on myös Annikin joulurauhan julistus.

Talkoilla järjestettävä tapahtuma on voittoa tavoittelematon, pöytävuokrista kertyvät tulot lahjoitetaan tänä vuonna Against Malaria Foundationille.

Annikin joulumarkkinat
lauantaina 14.12. klo 11-16

Jaa

Viimeksi päivitetty 09.12.2013 15:56