Keskustori.fi

Seurahuone auki viimeisen kerran 31.12.

Saija Tuupasella on kunnia tanssittaa pala tamperelaista ravintolakulttuuria historiaan.

Legendaarinen tanssiravintola lopettaa toimintansa Hämeenpuistossa vuoden vaihtuessa. Viimeinen tilaisuus siis, jos aiot kiikkustuolissa muistella, että Seurahuoneellakin tuli käytyä!

Seurahuone, tai "Konehuone" kuten jotkut sanovat, on tunnettu hyvänä paikkana hakea seuraa. Se on ollut oman aikansa London vuosikymmenien ajan. Mutta se porukka, joka on tykännyt tanssia, taitaa olla jo siinä iässä, ettei taivu humppaan aamuyöhön saakka.

Saija Tuupanen on hyvä valinta viimeiseen iltaan. Vuoden 2003 tangokuningatar lupaa kotisivuillaan tanssitakuun: foxtrot, tango, valssi, hidas valssi, humppa, jenkka, jive, bugg, cha cha cha sekä pyydettäessä polkka, masurkka, samba ja rumba.

Pirkanmaan Osuuskauppa julkisti lopetuspäätöksensä joulukuun alussa. Seurahuoneen työntekijät siirtyvät töihin muihin toimipaikkoihin.

- Ihmisten ravintolakäyttäytyminen on muuttunut. On hyvin valitettavaa , että tässä muuttuneessa toimintaympäristössä ei ole riittävästi kysyntää tanssiravintolalle , ABC - ja ravintolakaupan toimialajohtaja Anu Päivinen totesi.

Aikanaan Seurahuone on ollut myös hieno ruokaravintola valkoisine pöytäliinoineen ja hovimestareineen. Joskus tanssiravintolan ikäraja on ollut jopa 24 vuotta.

 

Jaa

Viimeksi päivitetty 20.12.2013 11:30