Keskustori.fi

Armi Toivanen lähtee toista kertaa tiukkaan rutistukseen Putouksessa

Viime vuonna sketsihahmokilpailun voittanut näyttelijä tähdittää elokuvaa 21 tapaa pilata avioliitto, jonka ensi-ilta on 8. helmikuuta.

Freelancer-näyttelijä Armi Toivasta odottaa tiukka, kahden kuukauden rutistus, kun MTV3:n Putous alkaa 5. tammikuuta. Ohjelmaa tehdään tiistaista lauantaihin, ja suora lähetys on lauantaisin.

Putous on sinulla nyt toista kertaa edessä. Millä mielin ja odotuksin lähdet mukaan, kun viime vuonna voitit ohjelmaan kuuluvan Vuoden sketsihahmo -kilpailun?

– Putous on työ muiden töiden joukossa ja siinä on omat haasteensa. Sketsihahmokisan nimestäkin voi jo päätellä, että onko se jotenkin ”paineita” aiheuttavaa näyttelijälle.

Putkahtaako viime vuoden sketsihahmosi Leena Hefner o.s. Herppeenluoma vielä esille, vai onko Leena vaiennettu?

– Kyllä, Leena on vaiennettu. Uuden hahmoni paljastan vasta ekassa Putous-ohjelmassa.

Mitä muuta kuuluu tähän vuoteesi?

– Tammikuussa julkistetaan uusi teatteriproggis, jossa olen mukana. Se on haasteellinen pläjäys. Ensi-ilta on alkusyksystä. Helsingin Kaupunginteatterissa pyörii kevään ajan Ihmisen osa -näytelmä, missä näyttelen.

Entä, mikä oli vuoden 2012 kohokohtasi?

– Vuoden kohokohtani oli näytellä pääroolia leffassa 21 tapaa pilata avioliitto, joka tulee ensi-iltaan 8. helmikuuta. En ole tehnyt kameralle noin isoa roolia aikaisemmin. Se oli ammatillisesti uusi ja kiva kokemus.

Johanna Vuoksenmaan ohjaamassa elokuvassa näyttelevät myös Riku Nieminen, Aku Hirviniemi ja Essi Hellén.

Mitä odotat vuodelta 2013?

– Toivon, että pysyn terveenä ja pystyssä koko kiireisen kevään. Todella innolla odotan uutta teatteriproggista. Ammatillisesti minulla on paljon ambitioita, joten niitä kohti mennään.

Jaa

Viimeksi päivitetty 05.01.2013 00:42