Keskustori.fi

Juice ja Martti pyörittävät Tuuliajolla Eino-parkaa

Musiikkiteatteri Palatsi vie katsojat kaikkien aikojen rock-risteilylle.

Palatsissa maailman ensi-iltaan keskiviikkona 15.1. tuleva Tuuliajolla-musikaali kertoo Suomen kaikkien aikojen rock-risteilystä. Tuuliajolla-kiertue oli joukko rock-konsertteja Saimaan rantakaupungeissa, kun yhtyeet purjehtivat Heinävedellä sisävesilaivalla kaupungista toiseen.

Ensimmäinen Tuuliajolla tehtiin vuonna 1981, ja laivareissu oli tiettävästi jopa tamperelaisille muusikoille todella rankka reissu.

Musikaalin pääosassa on maakuntalehden urheilutoimittaja Eino, joka joutuu tekemään juttua risteilystä musiikkitoimittajan sairastuttua. Miten Eino selviää tehtävästään, hän kun on juppi, inhoaa rock-musiikkia ja haluaa mennä aikaisin nukkumaan? Kiertueella Eino-parka kohtaa muun muassa Juicen, Martti Syrjän, Ismo Alangon ja Olli Lindholmin.

Musikaalissa kuullaan tietysti Juicen, Hassisen Koneen, Eppujen ja Yön hittejä 80-luvun alusta, ja sen ohjaa Palatsin johtaja Petri Lairikko.

Olli Lindholm Special Nights

Olli Lindholm tulee musikaaliin loppupuolella mukaan esiintymään. 19.2., 21.2., 22.2.klo 14.00 ja klo 19.15., 23.5. ja 24.5.  Olli on musikaalissa myös roolihahmona Miro Honkasen esittämänä. Special Nights -esityksissä Olli laulaa Yön kappaleita musikaalin tähtien kanssa. 

Palatsin sivuille

Jaa

Viimeksi päivitetty 12.01.2014 23:13