Keskustori.fi

Kirpparille Vanhan kirjastotalon puistoon

Siivouspäivä ja Laikunlava open stage la 24.5.

Siivouspäivä on kierrätyksen, vanhojen tavaroiden ystävien ja kaupunkikulttuurin uusi juhlapäivä. Siivouspäivä muuttaa kaupungit isoiksi kirpputoreiksi ja markkinoiksi, joille kuka tahansa voi tuoda ylimääräiset tavaransa myytäväksi tai annettavaksi.

Tampereen kaupunki kutsuu tamperelaisia osallistumaan valtakunnalliseen Siivouspäivään ja pystyttämään pop-up kirppareita Vanhan kirjastotalon puistoon. Kaiva siis vanhat rojut kaapista, merkkaa myyntipaikkasi siivouspäivän karttaan, nappaa mukaasi pöytä tai viltti myyntialustaksi ja suuntaa Vanhan kirjastotalon puistoon. Puistoalue, lavan tekonurmialue ja katsomo ovat vapaasti käytettävissä.

Siivouspäivän aikana puistossa on myös mahdollisuus astua estradille! Laikunlava on avoin kaikille esiintymisille ja puheenvuoroille klo 14 asti. (Ennakkotiedoista poiketen avoin lava -toiminta päättyy jo klo 14.) Esiintymisvuorot jonottamalla, enintään 30 min. / esiintyjä. Lavan sähköt ja kaiuttimet käytössä. Omat mikserit ja mikit tuotava mukana. Lisätiedot tekniikasta lavan käyttöohjeesta. (Ohjeessa mainittuja järjestäjän vastuita eikä avainten noutoa tarvitse huomioida siivouspäivänä. Pukuhuone ei käytössä tapahtumapäivänä. Lava toimii yhteisvastuuperiaatteella päivän ajan.

Lavalla alkaa iltatapahtuman valmistelut klo 14, jolloin lava ei ole enää vapaassa käytössä. Myyntipisteet voivat olla puistossa pidempäänkin. Katsomon penkeille järjestetyt myyntipisteet siirrettävä nurmikolle klo 16.30 alkaen. Klo 17 alkaen lavalla raikuvat sävelet kultaiselta 60-luvulta.

Siivouspäivä la 25.5. 9–15
Myyjäksi ilmoittautumiset ja lisätiedot Siivouspäivästä löydät tästä linkistä

IskelmäPiknik la 25.5 klo 17–20
Laikunlavalla raikuvat kevätillan rakkauslaulut ja Hair-musikaalin hitit!

Jaa

Viimeksi päivitetty 15.05.2014 10:53