Keskustori.fi

Munkkeja, bratwurstia ja hehkuviiniä

Herttaista ohjelmaa Joulutorilla joka päivä 22.12. saakka.

Joulutori avaa Keskustorilla 5. joulukuuta suurempana kuin koskaan. Lavalla nähdään esimerkiksi Helmi Hollström, Sonia Bardet, Eva Grace & The Second Chance Ensemble, viihdekuoro Cantarelli ja Johanna Debreczeni.

Tiedossa on myös esimerkiksi perinteinen tiernapoikanäytelmä neljän nuoren naisen ilolla ja energialla sekä teatteritaideryhmän nuorten jouluimproa. Hatanpään lukion musiikkiteatteriesitys Vuosisatojen joulu puolestaan vie railakkaalle 60-luvulle, jossa joululaulujen lisäksi iskelmä imaisee mukaansa. Lastenpäivää vietetään lauantaina 13.12.

Osana suurta Joulutoria Pyynikin näkötornin munkkikahvila, Herkkuja Lapista ja Tredun grillikahvila sekä marsipaania, manteleita ja bratwurstia myyvät saksalaiskauppiaat muodostavat foodmarket-tyyppisen alueen.

Glühwein-ravintola Ohranjyvässä myydään hehkuviinin ja tamperelaisen Klökin lisäksi mm. suolaisia ja makeita kreppejä. Joulutorin nimikkokahvin valmistaa Tampereen Paahtimo. Joulutorille uutta elintarviketarjontaa tuovat Nordic Gourmet, kasviskahvila MimiBo Cafe sekä Laitilan Leipä S. Heinonen Oy.

Seppä takoo pajallaan

Seppä Antin Pajalla voi seurata vapaata taontaa ja portin valmistusta maanantaista torstaisin klo 12–18. Perjantaista sunnuntaihin klo 12–17 on teemallisia työnäytöksiä: perjantaisin kirveen taontaa, lauantaisin ruusun taontaa ja sunnuntaisin valunäytöksiä.

Joulutorin käsityöläisten valtavaan tuotevalikoimaan kuuluvat laadukkaat käyttöesineet, koristeet, korut, lahjat ja lelut. Joukossa on myös asiakkaiden pyynnöstä toteutettuja tuotteita sekä erilaisia hyvän mielen lahjoja.

Uusia käsityöläisiä edustavat Karjalan Kauniit Puukorut ja Kuutoset Miten Vain sekä Mummola Lahjapuoti -mökissä toimiva Maheka Design. Yhdistyksistä uusia ovat Suomen Punaisen Ristin Tampereen osaston vapaaehtoistoiminnan keskus Tampuri sekä Naisten Pankki.

Tästä Joulutorin ohjelmaan

Jaa

Viimeksi päivitetty 05.12.2014 11:55