Keskustori.fi

OIKAISU: Ilotulitus ammutaan 31.12. kello 00.00

Sibeliuksen Finlandia soi Ratinan paukkeen tahdissa, kun vuosi vaihtuu. Ylellä suora lähetys kaupungilta ja Tampere-talolta.

Kuvassa Timantteja taivaalla -ilotulitus vuonna 2011 Ratinassa. Kuva: Harri Carlson.

Tämän uutisen edellisessä versiossa ilotulituksen esitysajaksi ilmoitettiin virheellisesti kello 22. Oikea aika on siis tasan puolilta öin, kello 00.00. Parhaimmat katselupaikat ovat Koskikeskuksen edustalta Laukontorille ja aina Eteläpuistoon ulottuva alue.

Vuodenvaihteen juhlijoiden tunnelman taivaisiin nostaa JVG, yksi suomiräpin suosituimmista duoista. Pienissä häissä, Kran Turismo sekä Voitolla yöhön hiteillään suosioon nousseet Jare ja Ville-Galle tarjoilevat uniikin keikan esiintymällä Tampereen Sähkölaitoksen katolta.

JVG esiintyy kello 22.45-23.10. JVG:n ilmaiskeikan juontaa Uudesta päivästä ja YLEX:n Jani Hellemaa ja Aapo Rönkkö -ohjelmasta tuttu Valtteri Lehtinen.

Paikallisten yritysten sijaan ilotulituksen järjestää tänä vuonna Tampereen kaupunki.

Ylen lähetys samaan aikaan

Musiikin, live-esitysten ja uudenvuoden toivotusten täyteistä lähetystä juontavat Salla Paajanen ja Mikko ”Peltsi” Peltola. Illan artisteina Tampere-talossa nähdään Diandra, Sani, Timo Kotipelto, Tampere Filharmonia ja Anssi Kela.

Akrobatiaa, tanssia, sirkustaidetta ja näyttäviä liikesarjoja tarjoavat puolestaan Team Unito ja Sorin sirkus. Valtteri Lehtinen välittää juhlatunnelmat Tampereen keskustasta myös  tv-katsojille.

Uutinen päivitetty 15.12. klo 18.42.

Jaa

Viimeksi päivitetty 15.12.2014 19:22